Proofpoint
flow-image

Den definitiva cybersäkerhetsstrategin för e-post

Detta material presenteras av Proofpoint

E-post är det viktigaste verktyget för ditt företag - och den främsta spridningsvägen för skadlig kod idag. Denna viktiga kommunikationskanal har blivit en grogrund för dagens mest skadliga cyberhot och alla typer av bedrägerier. Eftersom hot via e-post i sig är inriktade på människor, fokuserar ett effektivt cybersäkerhetsprogram på människor först och främst. I 2022 års upplaga av vår definitiva strategi för e-postsäkerhet ges en detaljerad bild över de senaste e-posthoten och hur du kan hantera dem med en personcentrerad strategi. I vår definitiva strategi för e-postsäkerhet får du lära dig följande: Varför e-post bör vara din främsta säkerhetsprioritet. Vad som gör det så svårt att skydda e-post. Vilka som är måltavlor för Business Email Compromise (BEC) och Email Account Compromise (EAC). Hur personcentrerad säkerhet är effektivare och mer kostnadseffektivt än områdesbaserat försvar.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Incidentansvar, Threat Intelligence, DMARC, Kryptering, Förebyggande av dataförlust (DLP), Identitetshantering, E-postsäkerhet, Brandvägg