Privitar
flow-image

Att skörda frukterna av säker datadelning

Detta material presenteras av Privitar

Vi ser en tydlig politisk trend mot att möjliggöra datadriven innovation och inser att det är viktigt att öppna upp data för återanvändning och delning för att få ut värde ur data. Delning och återanvändning av data kan ske internt (t.ex. inom en organisation) eller externt (t.ex. med forskare). Delning och återanvändning av data skapar dock utmaningar när det gäller att säkerställa förtroende, integritet och efterlevnad av dataskyddslagstiftningen. Organisationer kämpar ofta med detta i samband med deras dataanalysprojekt. Att använda data för analys kan ge affärsinsikter, bidra till produktutveckling, öka effektiviteten med mera. Den här bloggen analyserar den senaste politiska utvecklingen och stakar ut en väg till data, vilket hjälper organisationer att skörda fördelarna med säker datadelning.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Datasäkerhet, Databassäkerhet, Datacentersäkerhet, Datacentrerad säkerhet, Förebyggande av dataförlust (DLP), Datamaskeringsprogramvara, Hantering av krypteringsnyckel, Mobil datasäkerhet, Hemlighetshantering