Ping Identity
flow-image

En autentiseringsmyndighet vid dina fingertoppar: PingFederate

Detta material presenteras av Ping Identity

Genom att ha en autentiseringsavdelning i din infrastruktur kan du ha en enda sanningskälla för att autentisera användare för all åtkomst i hela företaget. Detta är ett grundläggande tillvägagångssätt för identitets- och åtkomsthantering (IAM) som gör ditt företag flexibelt, skalbart och säkert och som eliminerar silotänkande samtidigt som det skapar en friktionsfri upplevelse för dina användare. Denna vitbok är en guide som hjälper dig att få ut det mesta av din PingFederate-lösning och täcker ämnen som t.ex: En översikt över din autentiseringsavdelning. Identitetstyper som stöds. Applikationsintegration samt tillhandahållande och integrering av färdiga applikationer. Hur du upprätthåller stark autentisering med hjälp av bästa praxis. Att ha en autentiseringsmyndighet i din infrastruktur gör att du kan ha en enda sanningskälla för att autentisera användare för alla tillgångar, i hela företaget. Detta är ett grundläggande tillvägagångssätt för identitets- och åtkomsthantering (IAM), som håller ditt företag flexibelt, skalbart och säkert, samt eliminerar silotänkande samtidigt som det skapar en friktionsfri upplevelse för dina användare.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier API-säkerhet, Identitetshantering, Molnkatalog, Identity and Access Management (IAM), Multi-Factor Authentication (MFA), Lösenordsfri autentisering, Lösenordshanterare, Privileged Access Management (PAM), Single Sign-On (SSO)