Microsoft
flow-image

Microsofts rapport om digitalt försvar

Detta material presenteras av Microsoft

Under det senaste året har världen bevittnat en växande cyberbrottsekonomi och en snabb ökning av cyberbrottstjänster. Vi har sett denna globala marknad växa i både komplexitet och intensitet. Vi har sett cyberattacklandskapet bli alltmer sofistikerat när cyberbrottslingar fortsätter - och till och med trappar upp - sin verksamhet i kristider. Nya nivåer av leveranskedjor och ransomware-attacker var en kraftfull påminnelse om att vi alla måste arbeta tillsammans, och på nya sätt, för att skydda cybersäkerheten på planeten. Kunskap är viktigt och den här rapporten omfattar lärdomar från säkerhetsexperter, personal och försvarare på Microsoft för att ge människor överallt möjlighet att försvara sig mot cyberhot.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Molnsäkerhet, Incidentansvar, IoT-säkerhet, Threat Intelligence, Sekretess, DMARC, Kryptering, Datasäkerhet, Antivirusprogram, Ändpunktshantering, Identitetshantering, Lösenordsfri autentisering, Lösenordshanterare, E-postsäkerhet, Nätverkssäkerhet, Brandvägg, Virtual Private Network (VPN), Zero Trust-nätverk, DDoS-skydd