Fidelis Cybersecurity
flow-image

Praktisk tillämpning av DevSecOps: Principer och bästa praxis som harmoniserar säkerhet och DevOps

Detta material presenteras av Fidelis Cybersecurity

Ett enda molnkonto kan innehålla en hel datacenters infrastruktur, program, data, användarkontroller med mera. Om dessa system inte säkras ordentligt introducerar de nya och okända angreppsytor som utsätter ditt företag för risker. I takt med att DevOps-teamen påskyndar programvaruleveranserna till molnet kämpar InfoSec för att hålla mjukvarustacken säkrad. DevSecOps är ett harmoniserat tillvägagångssätt för säker DevOps-användning som ökar säkerheten i samma takt som molnleveranserna. I den här vitboken får du veta följande: Lär dig grunderna för DevSecOps. Definiera var din organisation befinner sig på vägen mot DevSecOps-användning. Upptäck åtgärder som du kan vidta redan nu och som för dig närmare en harmoniserad DevOps- och InfoSec-strategi.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Molnsäkerhet, Cloud Security Posture Management (CSPM), Cloud Workload Protection, Incidentansvar, Nätverkssäkerhet, Mikrosegmentering