Checkpoint
flow-image

Trender för cyberattacker: Check Points mellanårsrapport för 2022

Detta material presenteras av Checkpoint

Kriget i Ukraina har dominerat rubrikerna under första halvåret av 2022 och vi kan bara hoppas att det snart kommer att få ett fredligt slut. Dess inverkan på cyberrymden har dock varit dramatisk i både omfattning och skala eftersom cyberattacker har blivit fast förankrade som ett vapen på statsnivå. Vi har identifierat aldrig tidigare skådade nivåer av statligt understödda attacker, tillväxten av hacktivism och även rekryteringen av privatpersoner till en "it-armé". I den här rapporten tittar vi närmare på hur cyberkrigföring har intensifierats till att bli en viktig del av förberedelserna inför och genomförandet av faktiska militära konflikter. Dessutom avslöjar vi vilka konsekvenser detta kommer att få för regeringar och företag över hela världen, även för dem som inte är direkt inblandade i konflikten.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Molnsäkerhet, Incidentansvar, Threat Intelligence, Kryptering, Antivirusprogram, Identitetshantering, Identity and Access Management (IAM), Brandvägg