Callsign
flow-image

Datasekretess och datasäkerhet - varför de är olika och varför båda är viktiga

Detta material presenteras av Callsign

Initiativ som Datasekretessveckan är viktiga för att öka konsumenternas medvetenhet om datasekretess. Inte bara när det gäller åtgärder som konsumenterna kan vidta, utan även själva definitionen - och hur den skiljer sig från datasäkerhet. Det är en viktig prioritering eftersom de två termerna alltför ofta används omväxlande. Även om de hör samman är det viktigt att förstå skillnaden. Enkelt uttryckt handlar säkerhet om att sätta murar runt dina data och skydda dem. Sekretess handlar om att kontrollera vem som kan få tillgång till dina data inom dessa väggar. Läs vår artikel för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Datasäkerhet, Databassäkerhet, Datacentersäkerhet, Datacentrerad säkerhet, Förebyggande av dataförlust (DLP), Datamaskeringsprogramvara, Hantering av krypteringsnyckel, Mobil datasäkerhet, Hemlighetshantering