Callsign
flow-image

Bedrägeri på nätet: psykologin bakom bedrägerier och hur tekniken kan förhindra dem.

Detta material presenteras av Callsign

Fyra av fem konsumenter i världen har fått ett bluffmeddelande och man kan säkert säga att bedrägerierna ökar, samtidigt som konsumenternas medvetenhet om bluffarna har ökat både i de vanliga medierna och i riktade konsumentkampanjer. Men varför faller vi fortfarande för bedrägerier på nätet? I denna unika rapport som beställts av Callsign används globala konsumentdata och intervjuer med ledande bedrägeriexperter från globala banker för att förstå vilka problem och utmaningar som förekommer när det gäller att förebygga och upptäcka bedrägerier på nätet.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier E-postsäkerhet, Moln-e-postsäkerhet, Skräppostskydd, E-postkryptering, Intelligent e-postskydd, Säker e-postgateway, Webbsäkerhet, Botdetektering och begränsning, Webbläsarisolering, Dark Web-övervakning, DDoS-skydd, Bedrägeridetektering, Säkra webbgateway